Echt scheiding – ACTUMAIL


BESTEL NU de Echt scheiding Zelfdoen Checklist – ACTUMAIL.

Een echtscheiding hoeft geen gevecht te zijn. Scheiden van de ex-partner is prima te regelen door onderling afspraken te maken voor de toekomst. Scheiden met gezamenlijke afspraken over de zakelijke aspecten. De afronding van de relatie en de verdeling van taken en goederen en van alles en nog wat kan men vastleggen in een schriftelijke overeenkomst. Deze checklist geeft u een handreiking over wat u allemaal kan afspreken. Deze schriftelijke afspraken heeft een echt scheidingsconvenant. Alle onderwerpen worden in deze checklist besproken.

Belangrijk is een schriftelijke overeenkomst waarin voor iedereen duidelijke afspraken worden gemaakt. Een goed scheidingsconvenant bereikt u in vier stappen. De publicatie bespreekt deze stap voor stap en geeft informatie over verschillende mogelijke afspraken.

Deze publicatie geeft informatie over diverse aspecten van een scheidingsconvenant en verschillende opties over hoe de elementen van het scheidingsconvenant afgesproken zouden kunnen worden. Het is een 40 pagina tellend stuk om te gebruiken als voorbereiding op de onderhandelingen over de inhoud van een scheidingsconvenant met uw ex-partner

Over actumail

Actumail publish interesting books and articles. Check the publisher webshop http://actumail.biedmeer.nl
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.